neděle 18. května 2014

28) Lolita diary - Sugary Carnival unpacking!!!

Zdravím Vás ^__^ Včera mi byly konečně doneseny mé vysněné JSK přímo do práce. Přítel si udělal menší zajížďku, aby mi je od Etsu mohl dovézt a teď je konečně mám a nikomu nedám! XD


Jak jsem slíbila, tak jsem také udělala. Zde jest slibované unpacking video a v něm i první dojmy z JSK. Omlouvám se za to, jak mluvím. Na prohlídkách v práci jsem se namluvila až až, a tak jsem se přeřekávala o sto šest, navíc mi během předposlední prohlídky chcípl mobil, takže jsem byla nucena natáčet foťákem(nabiječku jsem měla u babičky) u kterého nevím, jak kvalitně natáčí. Snad se Vám video aspoň trošičku líbí i přes to, jaký je z toho nakonec fail XD




Zhodnocení JSK

První dojem viz video
Po delším zkoumání jsem zjistila, že se podšívka u waist ties páře a je hodně nekvalitní, proto šustí jako šusťák. Spodničku pod šaty jsem musela vepředu uprostřed rozstřihnout, protože utlačovala tu mou malou - velkou chuděrku, takže měly šaty odporný tvar. Už jsem byla smutná, že jsem dala 2000 za něco, co na mě vypadá blbě. Po znehodnocení šatové spodničky už mají hezký tvar, protože se moje spodnice mohla roztáhnout. Jsou i celkem dlouhé. Mám je maličko pod kolena, ale to nevadí, protože z dálky to vypadá dobře. Mašle na čelence je nedodělaná, musela jsem ji sešít, látka se na mě předtím v klidu šklebila. Z nějakého mně neznámého důvodu je na mašli v pase kousek černé nitě, který tam vypadá nevkusně, byl tedy později odstraněn. 
Abych nezůstala u negativ, protože ta jsou nepodstatná a z šatů mám i  tak radost...
Látka je skutečně černá, není vybledlá, jako ukazovali v jednom videu. Krajku mám s koníky a nikoliv ze šatů Milky Planet, zip perfektní! Je dlouhý a do šatů se skvěle dostává, sněrování na zádech také skvělé.
Musím brát zřetel na to, že je to replika, která se originálu nemůže kvalitou rovnat. Mezi látkami je opravdu veliký rozdíl. Jelikož jednu sukni od Angelic Pretty vlastním, můžu kvalitu porovnat. 
Děkuji Ti, Etsu za příležitost společně objednat JSK. ^^ To čekání díky tobě nebylo tak ubíjející.
To je asi vše ^__^ V budoucnu budu mít určitě lepší fotky. Pokud pojedete na ústecký Geetacon, plánuji, že si je vezmu třeba tam.
Hezký zbytek dne! :)

3 komentáře:

  1. Já také děkuji, že sis se mnou objednávala ^^.
    To video se mi zdá celkem v pořádku, vidět to je a slyšet jsi taky :D A je vidět, jak velkou z nich máš radost, což je podle mě nejdůležitější :)



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště si dám lépe záležet ^^ Další jsou na řadě růžové teaparties a pak Chocolate Rosette XDD

      Vymazat
  2. Such a cute dress! It's a dream of every lolita! <33

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥