úterý 18. srpna 2015

♥NEW DREAM ITEM♥ La Reine Des Chats JSK

Hello my dears! ♥ I was really excited when Madamme Muffin made this dress. It was the love at the first sight! I was waiting so long and finally I was able to buy the dress. Yay! Today it came home and I couldn't believe! They were so cute and well sewn! Now I'm glad that this dress are mine :3 

Hezký den Vám přeji! ♥ 
Když Madamme Muffin ušila šaty La Reine Des Chats, okamžitě jsem jim propadla! Byla to láska na první pohled! Moje svědomí mě stále hrizalo >__< (Yuki! Ne!! Nekupuj si je! Pojdeš hlady! Ale já je chci T__T  - Já ti ale říkám ne!!!) Dlouho jsem odolávala a jako by mi ty šaty byly souzeny, vydržely do doby, než jsem neodolala. Dnes mi na dveře zaklepala pošta a po rozbalení balíčku mě oslnila zlatavá záře těchto JSK! 
Jsou tak krásné, tak kvalitně ušité, že se teď pěkně stydím za své šicí obludárium...
Moc zlatých věcí nemám, takže bylo pro mě těžké složit nějaký coord, nechtěla jsem pod to černou halenku, aby celkově JSK nezanikly, tak jsem to vyřešila takto!
Počítala jsem s tím, že mi budou větší, moc se bojím do nich jakkoliv zasahovat, takže jsem to vyřešila páskem ♥Ve vlasech mi vykukuje zlatobronzový hřebínek a zbytek zlatých detailů ještě vylepším. Chci se v té nádheře ukázat na Natsuconu *__*





Ne, já prostě nebudu mít doma světlo, aby ta fotka nějak vypadala....prostě ne...
S Danovou asistencí nakonec nějakou o malilinkato lepší fotku mám...
A včera mi přišly nové čočky XD Kupovala jsem je opět od značky ColorVue.



4 komentáře:

  1. Taky jsem si ty šaty zamilovala, ale věděla jsem, že by mi byly moc velké, takže jsem jenom smutně polkla a nechala je někomu šťastnějšímu, komu budou lépe sedět :)
    Celý coord je hezký a elegantní, moc se ti to povedlo i bez zlatých ozdob ;) A rozhodně ti to v nich moc sluší, už se těším jak ty šaty budeš dál kombinovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mi jsou větší, proto jsem si dala do pasu pásek. Děkuji za pochvalu :3

      Vymazat
  2. teď jak tak koukám závidím :D vypadají vážně skvěle ale na mě by vypadali hrozně z toho důvodu jsem si koupi rozmyslela :D Jinak na Natsuconu ty šaty na tobě vypadají opravdu úchvatně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to rozmyslela, protože by mi byly velké a pak jsem vymyslela, že bych mohla použít pásek. Jsou nádherně ušité :3 MM vřele doporučuji!
      A děkuji za pochvalu ♥

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥