pátek 21. června 2013

NYC Expert Last x Rimmel Kate

Rozhodla jsem se zhodnotit dvě rozdílné rtěnky, ovšem stejného odstínu. Jednu Z nich vlastním déle, druhou jsem dnes VE SLEVĚ koupila v Rossman. 
Napadlo mě na ně udělat recenzi, protože po vyzkoušení té novější jsem zjistila, že se od sebe celkem dost liší.


Rimmel Kate
Na tuto rtěnku jsem slyšela skvělé ohlasy. Jak už cenově, tak i kvalitou předčila Kate
spoustu dražších rtěnek. Má ovšem jednu zásadní nevýhodu. Nemám s tím problém jen já. 
Bez balzámu je rtěnka nepoužitelná. AŽ MOC VYSUŠUJE RTY. Barvu má opravdu nádhernou, nemáte na rtech takové ty třpytky, co bývají hlavně v těch levnějších rtěnkách od Essence. Cenové rozmezí je od 90 do 130kč. Já ji tehdy koupila ve slevě za nějakých cca 80kč. Nikdy jsem ji na sobě neměla déle než 10minut maximálně a i za tak krátkou chvilku mi stihla dokonale vysušit rty, docela špatně se nanáší a pak má ještě tendenci se rozmazávat, mrška :D
Shrnutí 
Plus 
- příjemná vůně
- hezké balení
- pigmentace barvy
- příznivá cena ( konkrétně já bych za rtěnku víc jak 90kč nedala )
- bez třpytek

Mínus
- vysušuje
- nevydrží moc dlouho
- hůř se nanáší
- rozmazává se

No a teď bych mohla napsat zkušenost s mou novou rtěnkou od NewYork Color.
V drogérii mě nejdříve zaujala sleva, jak jinak. Poté hezké balení a až pak jsem zkusila, jaké odstíny má. Opět jsem vybrala rudou a jako Kate neobsahuje třpytky. Cena před slevou tam byla nějakých 55kč a se slevou 49,90kč. Na to, jak rtěnka vypadá, je velmi levná. 
Po vyzkoušení jsem hned viděla zásadní rozdíl oproti Rimmel Kate. Mé rty jsou po ní hydratované, nevysušuje. Dale se mi, dovoluji si říci, skvěle nanášela a ani se moc nerozmazává. Když si rty otřu do ubrousku, vznikne takový přirozenější hezký odstín jakési červeno růžové. Shrnuto, podtrženo Expert last od NYC u mě předčila očekávání.

Plus
- skvělá cena
- pigmentace barvy
- hydratuje
- hezké balení
- skvělá výdrž - i po jídle a pití drží
- krémová konzistence - snadno se roztírá
- široká škála odstínů - světlé i tmavé
- bez třpytek

Mínus 
- moc vystrčená z obalu - mohla by se odřít při zavírání
Opravdu mě záporů moc nenapadá. Jedinou nevýhodu opravdu vidím jen v tom průhledném víčku, jak z něho rtěnka příliš vyčnívá. Mohla by se takhle zničit.


 No a na závěr přidávám fotku - zkusila jsem obě rtěnky čmárnout na papírový kapesník. Výsledek vidíte sami. Expert Last je stoprocentně krémovější.





3 komentáře:

  1. Konečně jsem se k tomuhle článku dostala :D Já bych pod tu Kate zkusila dát konturku a rozmazávat se třeba přestane :) Tuhle rtěnku od NYC jsem viděla v Rossmannu snad teprve nedávno, přemýšlím, jestli to není novinka? Že bych se po ní taky podívala? Hmm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už mám druhou a jsem s oběma nesmírně spokojená. Mám tu rudou a pak teď nedávno jsem si kupovala takovou jahodově červenou - opět perfektní

      Vymazat
    2. Děkuju za odpověď, určitě si ji na tvou radu koupím :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥