pondělí 26. listopadu 2018

Noční můra srazu vánočního

Pfuj Pfuj,  měla bych se stydět!! 2 měsíce žádný článek. To je ale ostuda!
Práce mi pohltila tolik času, že jsem ve psaní článků nějak zlenivěla. Pevně doufám, že se to časem spraví.
Nuže, prý to měl být vánoční sraz... Noční můra to bude, říkali... Ale skutek utek... Jaká byla ona Noční můra srazu vánočního, ptáte se? No to jste tu správně. Já vám to všechno povím!




Klasicky to bude plné zážitků a prožitků z mého pohledu.
Páteční večer byl zaplácnut zkoušením coordu na sobotní sraz. Bohužel mi to nějak neklaplo. Ušila jsem si krásnou sukni s netopýří overskirt. Měla jsem s tím ďábelské plány, oblékla jsem se a....
Vypadala jsem v té sukni jako obří gothický cupcake. Ten střih mi neseděl. Dělal spíše tvar cupcaku nežli písmene A. A to já nemám ráda, takže sukně poputuje dál. Co ale teď? S ničím, co mě napadlo, jsem nebyla spokojená. Až pak jsem si řekla - nu což, sice jsem tuhle sukni měla na sobě milionkrát, ale vždy na jiný způsob, tak to zkusím.

A tak jsem na sraz vyrazila v sukni WonderParty, kterou nosím tak často, že to vypadá, jako bych ani jinou sukni snad neměla.

Sobotní ráno jsem se nalíčila, oblékla a vyrobila účes, který mi na každé straně drželo minimálně 6 pinetek a stejně se mi ve tříčtvrtině srazu rozpadl... Vydržel déle, než jsem předpokládala... wow...

Takže jsme se s Tadem nějak vypravili a vyrazili na vlak. Světe div se, do Prahy jsme dojeli bez sebemenšího zpoždění, takže na navazující spoj do Brna jsme šli vcelku klidným krokem. V Praze se k nám přidala jakási postava celá v růžovém. Zářilo to na celé nádraží. Ruki si to říkalo.

Do Brna jsem dojeli sice se zpožděním, protože České Dráhy, ale hlavně jsme dojeli a to se počítá!
V Brně jsem si oprášila své znalosti šaolinské, chci říci šalinovské. Hned napoprvé jsem se trefila z jakého ostrůvku jede naše šalina. Yay! Alespoň něco si pamatuju!

Do The Cat Café jsme dorazili bez sebemenšího problému, žádné bloudění se nekonalo.
Uvnitř na nás čekalo plno našich přátel, veselých a plných očekávání na zahájení srazu. Usadili jsme se a čekali, co se bude dít. Kolem pobíhala rozverná Mitsu ( nebo mám říci poletovala??? Mitsupíre? ) a Jane usmívajíc se od ucha k uchu. Hned po vstupu do kavárny vás přímo praštila ta pozitivní atmosféra. Smějete se a ani nevíte proč. Jako by pustili rajský plyn, hahah.

Všude byla roztomilá vánočně halloweenská výzdoba!


Než se sraz oficiálně zahájil, přiběhla udýchaná Hanka, které jsem pomohla s makeupem a trochu se účísnout. Stihli jsme to! Zahájení mohlo začít.

foto - CrownPhotographs


Poté, co všichni zaregistrovali, že nám chtějí Mitsu s Jane něco sdělit, utichl lolití hlahol a hlavní slovo dostaly organizátorky.
Krom osmisměrky a kvízu na nás čekala i tombola a občerstvení v podobě rautu. Pro nás, co jsme ráno zapomněli nebo nestíhali snídat, byl raut vskutku vítaným překvapením. Nečekala jsem, že tam bude i teplé jídlo! Bylo toho dost a člověk se opravdu najedl. Dokonce i se zákuskem!


I soutěž v kreslení se konala! Tento obrázek mě pobavil XD


V balíčcích na nás čekala krásná pamětní pohlednice, perníček ve tvaru netopýra, lístek do tomboly a placka!! Několik variant placek, takže jsem si přikoupila ještě jednu. Navíc jsme v tombole vyhráli s Tadem i samolepky *___* No nejsou rozkošné?



Poté, co jsme se najedli, následovalo focení společné fotky a pro zájemce focení fotek s přáteli nebo outfitové fotky.
foto - CrownPhotographs

Fotografkou byla Hana Buličková - CrownPhotographs



Fotky se moc povedly a hlavně děkuji za fotku s mými přáteli! Pověsím si ji doma.
Občas jsem tam s foťákem poletovala i já...

foto - CrownPhotographs


Kdo někdy navštívil nějaký sraz, tak má představu, co se tam tak může dít. Jedlo se, pilo, povídalo a hodně se nasmálo. A taky jsme si my, brunety bez šance se hezky odbarvit, splnily sen být blond. Takže jsme si já a minimálně další 3 lidi vyzkoušeli Mitsuinu Poppy paruku XD


Nejradši bych v brně zůstala mnohem mnohem déle. Byla to zábava. Hezky jsem si popovídala s přáteli, zasmála se. Srazy mi tolik chybí a do Brna jsem se neskutečně těšila! A měla jsem proč.
Teď je bohužel konec. Ale čeká mě ještě sraz v Praze a na ten se také moc moc těším!!

Děkuji organizátorkám za úžasný sraz! Bylo to moc příjemné, v hezkém podniku s výborným jídlem. Děkuji svým přátelům za úžasné dárečky a doufám, že i ty mé Vám udělali radost ^__^ Děkuji, že jsem s Vámi všemi mohla trávit čas a na nějakém dalším sraze zase na viděnou!!



A na závěr...
Coord Rundown

sukně - AngelicPretty (Wonder Party tiered skirt)
halenka - off brand
svetřík - sekáč
čelenka - Baby the Stars Shine Bright
doplňky - handmade, off brand
boty - Aliexpress

A kdyby to někoho zajímalo XD Ty bloomersky, co mi všichni viděli při focení fotky s kamarády, jsou od Madame Muffin. Rozkošné, že? :D A mají kapsičku!!
I spodnička je Madame Muffin, samozřejmě. Jinou už nenosím. Protože nač mít dvě spodničky, když můžete mít jednu pořádnou! (neee, vůbec to není reklama...ehm...)

foto - CrownPhotographs

foto - CrownPhotographs

rodinné foto s mým mužem :3
foto - CrownPhotographs


Moje "malá" rodinka
foto - CrownPhotographs

4 komentáře:

  1. Tak tohle muselo být super! ^3^ Proč jen jsou všechny srazy tak daleko? :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, bylo to boží ^__^ No je to mrzuté, ale já mám srazy tak ráda, že cestuju na jeden i přes celou republiku xD Opravdu to stojí za to!

      Vymazat
  2. Sraz byl naprosto super! Už se moc těším na ten v Praze. :) Moc se i líbil tvůj outfit. Nevadí, že tu sukni nosíš často. Je úžasná a vždycky jí zajímavě nakombinuješ.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥