úterý 29. srpna 2017

Severočeský Lolita Piknik 2017

Dlouho se těšíte, plánujete, připravujete a PUF! Najednou je konec!
Severočeský piknik je za námi, a tudíž přišel čas napsat tradiční report ♥
Jako každý rok se piknik konal v Děčíne na Mariánské louce. Datum jsem dala asi dva měsíce předem a přihlásil se mi rekordní počet! Nakonec nás bylo o dvě méně, ale to nevadí ^__^ I příští rok bude šance. Takže Luci, nic si z toho nedělej! ♥ Hlavně nezapomeň na Čokoládové odpoledne! S Mitsu to brzy naplánujeme ♪♫
Náhoda tomu byla, že nás svou účastí na pikniku i poctila i návštěva ze zahraničí, Amy. Jsem ráda, že dorazila na piknik a velmi mě potěšilo, že se jí tam s námi líbilo ♥


Teď už k samotné akci.
Den před piknikem jsem musela jít do práce. Naštěstí mi na ten den hodili jen ambulanci, takže jsem ve tři odpoledne už byla doma a mohla se pustit do pečení!
Sesmolila jsem jakýsi experiment - kakaovo tvarohovou buchtu a také jsem poprvé v životě zkoušela upéct štrůdl. Jo....poprvé. Nechápu proč jsem to nikdy nezkoušela, když je to tak snadné. Pekla jsem makronky, dort, ale štrůdl nikdy.
Obojí se mi, díky bohu, nespálilo a chuťově to též bylo poživatelné. Hotové dobroty jsem tedy nechala vychladnout a zabalila na zítřejší piknik.





pracovní bordel! Když děláte více věcí najednou >__<

Teprve den před piknikem jsem plánovala co na sebe. K mé smůle mi nevyšel původní plán neboť mi sukně od PorcelainDoll byla moc krátká a neměla jsem žádnou sukni,kterou bych dala jako spodní. Na řadu přišel plán B. A celkem se vyvedl, yay!

V sobotu ráno jsem zjistila nepříjemnou věc a to, že ECéčko,kterým jsem měla odjet od Děčína z Ústí já a z Prahy většina účastníků, má zpoždění skoro hodinu.Nezbylo než čekat. Mezitím přijela do Ústí Mitsu, nachvilku jsme se zašily u mně doma a pak nastoupily za ostatními do toho zpožděného ECéčka.




Kupé pro 6 lidí nyní obývalo 8. Z toho 7 z nás lolity XD Dovedete si představit tu záplavu frillánků a spodniček? Já nyní ano, a to dost živě XD


Konečně jsme dorazili do Děčína. Autobusem dojeli k cukrárně France Josefa II, kde jsme se setkali se zbytkem skupiny. Tady jsme si dali zmrzlinu a vyrazili udělat pár fotek v Jižních zahradách Zámku Děčín. Jako každý rok,i letos, jsme tam potkali svatebčany. Bylo tam hned několik svateb naráz, ale naštěstí jsme i tak byli do zahrad puštěni a udělali plno fotek!








Poté jsme se přesunuli na Mariánskou louku, roztáhli deky, doprostřed dali jídlo a piknik mohl začít! Klábosilo se o všem možném, jedlo, pilo (ve většině nealkoholicky samozřejmě XD ) a smálo! Letos bylo skoro víc slaného jídla než sladkého - chválím za originalitu! Opravdu XD Našlo se tam plno dobrot, které se v letech minulých neobjevily. Od klasických muffinů, přes nádivku, výborný kisch až k naprosto delikátnímu dýňovému koláči!
A dýňový koláč byl právě vítězem piknikové mini soutěže o ....stále mě prostě nenapadl nějaký super název..., prostě soutěž o nejlepší dobrotu Severočeského Lolita Pikniku 2017.










Co víc dodat? Jako každý rok, jsem neskutečně vděčná za to, kolik skvělých lidí přijelo. Za to, že jsem poznala nové přátele a za spoustu úžasných vzpomínek! Doufám, že i vy jste si piknik užili tak jako já a za rok se na vás všechny zase těším!

A teď tradiční foto spam! Enjoy! ♪♫































A na závěr můj coord rundown
halenka - Amavel
JSK - Baby the Stars Shine Bright
boty, paraple - Angelic Pretty
svetřík - second hand
baret, ponožky - Aliexpress
doplňky - off brand, PorcelainDoll, Lyrel, White DragonFly, handmade

Děkuji Jume za to, že mě vyfotila! ♪♫







2 komentáře:

  1. (Ten o hodinu zpožděný vlak už je jako tradice... :D)
    Gratuluji k úspěšné organizaci dalšího Severočeského pikniku (*^^*)
    Foto spam byla radost prohlížet(^○^)

    Když mi přišla ta sms, úplně ve mě hrklo, jak jsem na sraz mohla zapomenout:(´◦ω◦`): Teda vím jak, pořád jsem měla pocit, že je do pikniku času dost (;-_-)
    O dalším plánovaném srazu ještě nevím, ale snad to tentokrát vyjde.
    (poslední dobou jsem na tom špatně i s tím vůbec někomu napsat/odepsat(/_\))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic se neděje ♥ jistě bude příležitost příští rok! Děkuji :3 Byla jsem nervózní, aby vyšlo počasí a vyšlo, tak jsem moc ráda!

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥