úterý 5. dubna 2016

Yuki's diary

Hezký den ♥ Mé blábolící články o všem možném se vrací XD
A ne jen tak náhodou. Jak jsem teď u rodičů, mám tak nějak více času a hlavně jsem dnes zvládla opravit jedno velmi důležité zkoušení. U nás na škole je pravidlo - máš za 5 ze zkoušení, písemky (vyjímaje desetiminutovky) z odborného předmětu? Musíš si to opravit, jinak máš  5 i na vysvědčení nehledě na to, jestli máš známky 1 1 1 1  1 a pak tu pětku.
Takhle jsem měla od ledna 5 ze zkoušení z ošetřovatelství. Parkinson není má silná stránka. Z nějakého důvodu spatlávám k Parkinsonovi příznaky z Alzheimera >__< 
Když se chci nechat vyzkoušet na opravu, zkouší z celého celku, takže jsem se musela naučit celou neurologii - Parkinson, kamarád Alzheimer, CMP, roztroušená skleróza a další. U všeho musím znát co to je, rizikovou skupinu nebo příčinu, příznaky, stádia nemoci, vyšetřovací metody, léčbu včetně léků a případně i prevenci. Byla to fuška. Se svým laxním přístupem ke škole jsem doteď neměla z tohoto celku výpisky, protože jsem na tu látku zrovna chyběla a nebyla jsem schopná si od někoho půjčit sešit. 

Tento týden jsem si mohla to zkoušení opravit naposledy a protože máme oše jen pondělky a úterky, byla dnes moje poslední šance jinak co? Nejdu k maturitě :DD T__T 
Včera jsem přišla domů a odhodlána, že se celý den budu učit, jsem si lehla, otevřela notebook, vytáhla poznámky aaaa usnula :DD Probudila jsem se až v deset hodin večer. Celá vynervovaná, že jsem se chtěla učit, jsem se do toho pustila a skončila u toho do dvou do rána. Pak jsem šla spát.

Ráno byl den D! Musela jsem si opravit zkoušení a víte co? Nepamatovala jsem si nic :DDDDD Do toho jsme ještě psali další písemku z maturitních otázek z ošetřovatelství. I tohle byl důvod, proč jsem si to neopravila dřív. Učila jsem se na ty písemky.
I když jsem si byla jistá tím, že mám vygumováno, přihlásila jsem se na zkoušení. Něco jsem tam vypotila a dostala jsem 2- :D Jeeeej!
V pátek mám přezkoušení na oddělení chirurgie. Toho se bojím o něco méně než tohoto zkoušení, takže mi spadl veliký kámen ze srdce. V podstatě už na mě maturita čeká XD 

Většinou, když mám dobrou náladu, šiju nebo si zkouším šaty a vymýšlím s nimi outfity. Dneska navíc bylo tak krásné počasí a povedlo se mi to zkoušení, takže jsem zkoušela něco vytvořit s ToyParade :3 Miluju ty šaty! Co na to říkáte? ^__^

Coord rundown
halenka - AnnaHouse
spodnička, bloomers, růžová mašle - handmade
JSK - ToyParade od Angelic Pretty
baret - Ebay
doubleclip - Hpi
boty - Antaina
prstýnky - PorcelainDoll, ClosetChild
náhrdelník s jednorožcem - EmeraldDream







6 komentářů:

  1. Tak a teď si připomeneme, kdo do Tebe důkladně hučel, že to zvládneš xDD
    Šatičky jsou krásné *-* Budu si muset pořídit také něco printového, nebo z té záplavy sladkého zešílím ... Pohledem jsem se zarazila na tvých antainových botkách .. už je máš docela dlouho, že ? ^^ Vypadají stále dobře :3 Celá jsi slaďoučká i přestože jsi celá v černém, je to obdivuhodné O.O Nejlepší je ta placka na tvé růžové mašli ! :D
    Jsem moc ráda, že od Tebe mohu čerpat inspiraci a brát Tě jako svůj vzor ! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo XD Je to ta AP placka, co jsem vyrobila v sobotu XD Kdybys chtěla někdy něco s printem koupit, ráda pomůžu a poradím. Ty boty mám hoodně dlouho. Snažím se je teď nosit co nejméně, protože mají prasklou podrážku a nerada bych je dodělala úplně :D Plánuju si koupit nové.
      Děkuji ♥ je mi ctí být něčí inspirace! ♪♫

      Vymazat
  2. Děláš AP správnou reklamu ^^ (to bylo první, co mě napadlo k tomu outfitu napadlo vzhledem k tomu, jak výrazný je ten sladký Toy Parade print v kombinaci s tou černou barvou a vzhledem k té placce ")

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc hezky nahrdelnik, premyslim, ze si ho taky koupim :-D jinak ja ted vychytala ve sleve tento http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/nahrdelniky/nahrdelnik-a-heunis-tsarina-ts-1-01.html . Jinak se chci zeptat, jestli muzes poslat primy odkaz na tu halenku? Diky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Halenka je stará už asi 3 roky, z eshopu AnnaHouse. Kouknu, jestli ji tam ještě mají.
      Tak ji mají ^^
      http://www.annahousefashion.com/detail.asp?catid=76395&subcatid=0&pdtid=624978&private=

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥