neděle 3. dubna 2016

Angelic Pretty Toy Parade JSK - ♥UNBOXING♥

Hezký den přeji ♥ Jaro přišlo tak rychle. Celé dny byla zima a najednou se udělalo nádherně teplé a slunečné počasí, kdy teploty přesahují i 15 stupňů.
Mám ve zvyku vždy vidět ten nejhorší možný scénář. To jsem udělala i teď. Viděla jsem se jak nestíhám věci na Animefest, maturitu a všechno, co stihnout mám, nakonec to není tak hrozné :3
Momentálně jsem zpět v Děčíně. Budu tu přes maturity, abych měla klid na učení a nemusela na praxi vstávat brzy. S sebou jsem si vzala i všechno lolití oblečení, protože je krásné počasí a mám toho víc jak kalhot a triček, tudíž budu v teplejší dny chodit v mých milovaných šatečkách. 
U mamky není prach, takže jsem vytáhla šatky z obálky a honem je šla vyfotit.

Toy Parade od Angelic Pretty byl jeden z prvních printů, na který jsem měla zálusk. Bylo to v době, kdy mé srdce prahlo po Sugary Carnival, v době, kdy jsem ani nepředpokládala, že bych kdy mohla mít originál SugaryCarnival. Potom jsem na ně tak nějak zapomněla, nevšímala si jich, jen nad nimi občas uslintla na lacemarket. Když jsem je pak zahlédla na české lolita burze, opět jsem se do nich zamilovala a trvala na tom, že je musím ukořistit :D 
Od slovenské lolitky Salome mi doputovaly přes hranice domů. Pošta mě nemá ráda >__< U posledních šatů jsem měla problém s celnicí a teď? Nechala jsem si to poslat obyčejně, takže bez sledovacího čísla. Dám na poště výzvu k vyzvednutí a čekám... nic.... hledají dál....a zase nic...zkoušejí někam volat...nic...
Začala jsem panikařit. Hlavou mi běhaly myšlenky typu - tohle se fakt může stát jen mě T___T! No, a výplata v čudu za nic... co teď budu dělat?
Najednou vyšla pošťačka ze skládku s úsměvem a vykřikla na tu druhou - už to máám! V tu ránu ze mě opadl strach, poděkovala jsem, popadla obálku a zamířila si to domů. Nedočkavě jsem rozbalila obálku, prohlédla si tak letmo šatky, vrátila je do obálky a šla stěhovat...
Pořádně jsem si je prohlédla a hlavně vyzkoušela až dnes :3 A tady je slibovaný fotospam! ♥















Jako vždy jsem z JSK nadšená! Moc! Jsou kvalitní, mají nádherné detaily a potisk. Na krajce jsou medvídci s balónky a hvězdičky, je to kouzelné. Kapsy jsou tam dokonce dvě. Mají waistties a žabičkování vzadu. Spodnička s podšívkou je u AP samozřejmost XD Mašli v pase, která je na pevno a nelze ji odendat, ale to mi nevadí. Horší je, že nemají zip, jen to žabičkování  vzadu, takže se přetahují přes hlavu a při sundavání je to trochu obtížnější, ale dá se to. Je to asi jediná věc, kterou bych vytkla.
Látka je příjemná :3 a kvalitní, nežmoklatí, není vybledlá a tak. 
Outfit na fotce je na rychlo složený, takže to není ono. Mám v plánu nějakou netradiční kombinaci s tmavšími barvami. To ale až jindy.
Snad se Vám tento článek líbil a pokud máte cokoliv na srdci, nestyďte se napsat komentář :3
Yuki ♥♫♪

2 komentáře:

  1. Ten potisk je tak sladký! Jsou moc roztomilé, jestli/až tě v nich někdy uvidím, zase si nebudu moci přestat prohlížet všechny ty úžasné detaily!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou opravdu sladké :3 Moc se těším, až spolu opět zajdeme na kousek dortu a popovídat si ♥

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥