úterý 1. července 2014

Geetacon 2014 očima Yuki ^__^

Hezký dobrý den! I letos se opět konal festival her, fantasy a anime - Geetacon. Jelikož je tento con v Ústí nad Labem, každoročně ho navštěvuji. Je to pár kilometrů od Děčína a navíc je odtud můj přítel :3
Hlavním důvodem mé účasti zde jsou přednášky a hlavně přátelé. Letos jsem se těšila na přednášky od Terezky Saki, Pet chan a Kůzlete (na kterou jsem se bohužel nedostala T__T)
*fotky nejsou mé, použila jsem je odsud*

Na akci jsme s přítelem dorazili již v pátek. Vyzvedli si náš náramek a prohlédli si co kde je. Už tu byla i Pet chan. Moc jsem se těšila, že ji po delší době zase uvidím. Rovnou jsem si u ní ve stánku koupila nadkolenky, které jsem plánovala použít na sobotní outfit! Představila se mi její milá kamarádka Kioko, se kterou jsem také trávila celkem dost času :3 Můj outfit na pátek byl nejprve složen z mých milovaných AliceClock Print JSK a následně jsem se převlékla do nové sukýnky od BtSSB. Koupil mi ji u Pet ten den můj přítel :3.



Sobotu jsem z většiny trávila s Pet a Kioko. Díky nim jsem si Geetacon opravdu užila ^__^Hned ráno měla Pet takové vyhodnocení jejího průzkumu. Výsledky byly docela zajímavé. Hlavně to o bloomers. Vážně... kdo v komunitě je muž a my to nevíme? Mám z toho strach :D Terezčina přednáška o Lolitě z jejího pohledu byla vážně zajímavá. Pak mě dotáhli na Kirovu přednášku o Metaloidu a Vocacoru. Kira skvěle přednáší. Je vtipný a umí ty informace "prodat" XD takže jsem hned po příchodu domů začala poslouchat pár vybraných písniček tohoto žánru.
Krom přednášek jsem navštívila i zdejší MaidCafe. Obsluha byla příjemná a ceny přijatelné :) 

S Pet jsme docela dlouho okoukávali plakáty v jednom stánku s anime blbůstkami. Já žádný nechtěla, protože bych ho neměla kam dát, ale mému příteli jsem vybrala jeden s jeho oblíbeným anime One Piece.


Kioko se ukázala jako člověk, který se rád fotí, takže mám díky ní s Pet a Kioko společnou fotku ^__^ Původně se mi moc nechtělo, ale přesvědčila mě :D


Docela jsem se na takové akci bála >___< byla tam spousta fotografů. Kolik let mi trvalo nebát se objektivu :D ale stejně to nejde na 100% Obdivovala jsem Pet. Když se s ní chtěl někdo vyfotit, vždy nasadila nějakou velice elegantní pózu *__* vždycky jí to na fotkách sluší! Kůzle má nádherný úsměv, Terezce to sluší kdykoliv a kdekoliv a Yuki se před objektivem snaží přežívat :DDDDD (ne, omlouvám se, jen mi to tak rychle projelo hlavou)

Večer se konalo vyhlášení tomboly. Měla jsem 5 lístků (100kč) a nevyhrál ani jeden :( Chjo...kolik makronek jsem za to mohla mít?? Jo, objevili jsme tam makronky. Zdejší cukrárna prodává kus za 12kč a nebyly špatné :3

Večer jsme se s Danem odebrali domů.
Geetacon byl příjemnou akcí a jsem opravdu šťastná, že jsem si po delší době popovídala s Pet a poznala Kioko ^__^

1 komentář:

  1. Jsem moc ráda, že jsem na Geetaconu byla a že jsme se mohly vidět (^_^). Byla to skvělá akce!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥