neděle 26. ledna 2014

26) Lolita diary - Jak popelka jela do Olomouce...

Dobrý večer mí drazí čtenáři :3 Před hodinou a půl jsem dorazila domů ze srazu v Olomouci. Spousta z vás ví, že jsem z Děčína, a tak byla cesta opravdu dlouhá. A proč je v nadpise slovo Popelka? Protože jsem si koupila síťovou celodenní jízdenku a ta platí pouze do půlnoci v den zakoupení...
Výprava začala v půl šesté ráno, kdy se malá Yuki probudila po pěti hodinách spánku. Hodina na vylolení zřejmě nestačila a tak jsem dobíhala autobus bez účesu a části doplňků. Na zastávce si všimnu, že nemám mobil. Do příjezdu autobusu zbývají pouhé 4 minuty. Je zajímavé, co s člověkem udělá adrenalin. Stihla jsem to!
Ve vlaku jsem si udělala účes a osázela se trochou doplňků. Mám ráda, když je gothic jednoduchá :3 Takže si u ní na doplňky moc nepotrpím. 
Cesta z Děčína do Prahy měla trvat cca hodinu a půl. Byla ovšem delší, protože jedu já a když jedu já, vždycky se stane něco nemilého. Těsně před Prahou vlak zastavil a stál, stál a já stále víc panikařila, že mi ujede Pendolino.
Místo půl hodiny jsem na přestup měla jen 6minut a k tomu všemu poprvé navštívila hlavní nádraží, ale stihla to. Po vyjetí na nástupiště po jezdících chodech se mě zmocnil pocit naprostého úžasu!! Můj pohled se zasekl na okukování té obří kopulovité haly, kde stálo Pendolinooooo, ten božský vlak, kterým jedu poprvé v životě! Spousta věcí dnes byla poprvé...
Po té, co jsem posadila své utahané kosti na sedadlo 21 v tiché třídě, mě zaujal komfort tohoto vlaku. Zdarma mi nabídli noviny, perlivou vodu a mohla jsem si nechat donést nějaké jídlo až ke svému sedadlu *__* Zmocnil se mě hlad! Protože jsem měla méně času na přestup, ztroskotal plán na obstarání potravy na nádraží. Chtěla jsem to vydržet do Olomouce, ale v půli cesty z Prahy do Olomouce jsem to už vážně nevydržela a objednala si šunkový sandwich.
Hurááá. V 11,46 jsem dojela ve zdraví do Olomouce, podle plánu nastoupila na tramvaj číslo 4 a jela směr obchůdek Porcelain Doll. Bez Ketmary bych ho nenašla. Děkuji ti :3
Byla tam velká spousta lolitek. Zmocnila se mě panika a úzkost.... Přežila jsem a brzy si zvykla. 
Konečně jsem se setkala se Silvi a Domi. Tak jsem se na ně těšila, že se konečně uvidíme :3 Ony byly vlastně hlavní důvod mé účasti na sraze.
Chtěla jsem si něco koupit, ale nějak jsem vybírala a vybírala a pak mi bylo blbý tam pořád slídit, tak jsem si nevybrala :(
V čajovně jsem potkala spoustu nových lidí. (Shana, Vrána - je jsem moc chtěla poznat a bylo jich mnohem víc) Teď se k něčemu přiznám... Byla jsem překvapená, když mě na uvítanou i rozloučenou objímali O.O Nejsem zvyklá a připadala jsem si, že mě mají rády a že jim nijak nevadím :3 Takže mi to nevadilo. Ale sama bych to neudělala :D Moje stydlivost by mi to nedovolila.
Pet zorganizovala nádhernou modní přehlídku. Okukovala jsem Domi a Silvi. Ve všem jim to tak slušelo. Obdivovala jsem ladné kreace všech předvádějících slečen. Jakožto dřevo bych to nedokázala.
Po přehlídce jsme trávily čas klábosením o všem možném. Konečně jsem na chvilinku odchytla i Domi se Silvi. A mám fotešku s Ketmarou focenou kvalitním foťákem. Jste spokojeni? Budu mít kvalitní fotku XD 
Tohle je můj deníček XD není to report jako takový, tak je snad v pořádku, abych vyjádřila své pocity. 
Vrátím se k Pet. Naposledy jsme spolu prohodily pár slov na Geetaconu a pak párkrát psaly. Je to vážně taková lolití maminka :3 Bylo rozkošné, jak se při jejím výkladu mírně zadrhávala. Maličko jsem se v tom viděla XD Působí tak křehce :3 A jsem ráda, že jsem s ní opět mohla hodit řeč.
Ketmaře a Shaně moc děkuji, že mi dělaly společnost. Byly jsme tam takový gothic loli kouteček XD. Děkuji milým nováčkům, že se nebáli přijít a přesvědčit se, že komunita není jako na přiznáních :3
 Huuu chci prostě poděkovat všem! Moc se mi sraz líbil. Jsem z něho nadšená, stále na rozpacích, že se i slečnám na druhém konci republiky líbí má práce *__* Děkuji ti Pet za příležitost poznat spoustu milých lidí. Cesta byla sice dlouhá, ale rozhodně stála za to!
Jo, Silvi? Ten baret je božský! Děkuji :3 Už si ho nějak přizdobím. Naštěstí v něm nevypadám jako tydýt...


Hala jejíž velikost mě uchvátila!

A už sedím v Pendolinu

To je komfort! *__*

Voda zdarma. Preferuji neperlivou :3

Morava, toť země jiná. U nás sníh a tady skoro nic

Ale sluníčko bylo...

AMEN! Gothic & Lolita bible! 

Slečna/paní modelka předvádějící viktoriánské spodní prádlo

Sukně s obrovskou krinolínou O.O Och! A ten bonnet :3

Shanina rozkošná BJD v Ketmařině náruči

Pet povídá něco ke Classic lolitě (modelka: Domi)

Sweet loli (Silvi) Lepší fotka se mi nepovedla. Pořád se hýbala :D
 nebo mi někdo vlezl do záběru

Silvi jako Oldschool loli


opět BJD

Spěchala jsem na vlak a on měl 15 minut zpoždění! Pak to skočilo dokonce na 20

olomoucké nádraží se mi mooc líbí


A důkaz, že v baretu nevypadám tak hrozně :D

7 komentářů:

  1. Užasné *.* jsem ráda, že se ti tam líbilo a v tom baretu vypadáš hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji nee chan :3 A to nevíš, že někdy na nějaký sraz (třeba do Prahy) pojedeš se mnou :D

      Vymazat
  2. Moc Ti to slušelo, je strašná škoda, že nebylo víc času si popovídat, ale ta přehlídka byla nádherná, takže nevadilo, že nám to sebralo čas. Určitě se ještě na nějakém srazu uvidíme :-)

    Time For Tea And Cupcakes

    OdpovědětVymazat
  3. když pročítám ty reporty, tak mě moc mrzí, že jsem také nejela >_<
    v tom baretu vypadáš nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Keď vidím všetky tie krásne fotky, je mi strašne ľúto že som nemohla prísť :(
    A baret ti naozaj veľmi pristane :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥