neděle 9. června 2013

20) Lolita diary - příprava na geetacon

Za týden tu máme dlouho očekávaný festival fantasy, her a anime - Geetacon2013.
Původně jsem nechtěla platit 200kč za vstupné, ale jelikož tam budou zajímavé přednášky, kamenný stánek Porcelain doll a hlavně slečny ze severočeské lolita komunity, řekla jsem si, že bych se tam aspoň v sobotu mohla zajít podívat.


Konečně mám opravené své sweet lolita boty. Napadl mě outfit, který není sweet a přes to se k němu boty hodí. Celý den jsem ho dávala dohromady, až získal tuto podobu. Na přiznání českých lolitek někdo psal, že nechápe proč si některé z nás dávají takovou práci s oblečením, ale líčení a
pěkný účes už je vedlejší. Řekla jsem si, že to je zřejmě můj případ. Líčit se nikdy nebudu nějak extra. Nesluší mi to :D nebo se prostě neumím nějak viditelně nalíčit. Volím tedy většinou pudr, řasenku, někdy lehounce šmrncnu rty rtěnkou a v případě sweet použiju i tvářenku.
 Na nějaký účes si také nepotrpím. Dnes jsem ovšem zkusila udělat drdol. Pro můj krk je to utrpení, navíc mám nepříjemný pocit, že i přes několik pevných gumiček a pinetek se mi drdol každou chvíli "rozplete". Na geetacon to budu muset nejspíš pojistit více pinetkami. Budu pinetková lady :DD Pro můj typ vlasů je těžké udělat složitější účes. Jsou dlouhé, husté a silné jako koňské žíně.
Nuže teď k mému outfitu. Je složen ze dvou handmade spodniček - jedna střední, druhá malý objem, handmade černé bloomers, silonky, černá handmade sukně s kočičí kamejí, černá halenka od mé nee chan Lin, korset z DraculaClothing od mého přítele a boty AnnaHouse z Cheriina closet cleaningu. Mášle na drdolu je také handmade. Přemýšlím o umělých řasách, ale jak se znám, přilepila bych je nějak no...nejsem na líčení příliš nadaná.


A ještě jedna fotka mého kočičího 
bittersweet outfitu proti světlu
Když jsem dala své sweet botičky k ostatním
 na speciálně vyčleněnou poličku, došlo mi,
 jak hezky  se rozrůstá má sbírka lolitích bot.


6 komentářů:

  1. *.* super Yuki, moc se mi to líbí :3 Jsi úžasná, těším se na geetacon :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty boty jsou nádherné :3 Odkud jsou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsou z AnnaHouse (http://www.annahousefashion.com/) ale už je tam nemají. Já je mám z druhé ruky od Cherri :)

      Vymazat
  3. Ten outfit je super, ta kočka se moc povedla a je to nádherně sladěné, i když bych možná dala nějaký náhrdelník na růžové stužce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Píšu to celkem často :D nikdy nebudu dokonalá, protože na doplňky si nepotrpím.. Mám jich málo, ale na geeta jsem pak outfit pozměnila a přibila i sametka. Naštěstí se má sbírka doplňků pomalu, ale jistě rozrůstá :D tak kdo ví...

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥