pátek 16. října 2015

UŽ ZÍTRA!

Nervozitou mě bolí břicho. Jedu na Metamorphose teaparty do Vídně. Proč jsem nervózní? Měla bych být natěšená. Tak proč?... To se dozvíte později.

Dnes ráno jsem ve 3,30 vstávala na praxi, ale nebylo mi dobře, takže jsem zavolala do nemocnice, že nedorazím a zůstala jsem doma. Ovládla mě totiž panika typu - aaa co když mi bude zle i v sobotu ráno? Nadopovala jsem se Ibalginem a po vyřízení všech potřebných omluv a sms spolužačkám, že nedorazím, jsem si šla lehnout a vypotit se.
Probudila jsem se okolo 10. hodiny ranní. Bylo mi o něco lépe, takže jsem šla poklidit byt a zase jsem se šla zahřát do peřin. Byla mi šílená zima.
Do té Vídně pojedu i kdybych měla umírat!
Odpoledne, když Dan přijel z práce, jsme jeli vyměnit eura do směnárny. Měli dobrý kurz, takže mám o pár eur víc, než jsem předpokládala XD
Naštěstí teď večer mi je lépe. Migréna zmizela a já mohla začít v klidu balit na zítra. Vše jsem si napsala na seznam. abych nic nezapomněla. Stejně se bojím, že mi něco bude chybět >__<
Jediný nepříjemný pocit, který momentálně mám, je velikánská nervozita. Znáte to, bolí vás břicho a nemůžete usnout. Vstávám ve 3,00 ráno, tak jsem chtěla jít spát už teď, před osmou. Ležím v posteli a stále nemohu usnout, tak píšu tenhle článek a doufám, že se mi oči unaví natolik, že se víčka pomalu začnou zavírat a já se probudím čilá a plná energie.

A teď pro zajímavost :D výčet věcí, ze kterých jsem nervózní
♥nestihneme vlak
♥zapomenu baterku od foťáku v nabíječce
♥nepovede se mi líčení, protože budu ráno chcíplá
♥bude hoodně pršet a zmoknu jako slepice
♥vlak bude mít zpoždění kvůli migrantům a já přijedu pozdě(mám to tak tak, ale o tom jindy)
♥a nakonec, megaúžasná událost v mém životě, která se má stát zítra a z níž jsem nervózní, ale o tom také jindy(malinké překvápko)

Skvělý :D začínám být malilinkato ospalá, yaay! Jdu zkusit usnout, držte mi palečky ♥

4 komentáře:

  1. Ach, Yuki, ani nevíš, jak moc Ti rozumím XD

    OdpovědětVymazat
  2. Píši sice s křížkem po funuse, ale držím palce a věřím, že to dopadne dobře.:-) Musíš pak udělat report! ^_^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děěkuji, bude video, natáčela jsem a fotila jak to jen šlo! :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥