středa 29. července 2015

♥Outfit♥ Wonderland

Dnešní den v práci byl jako každý jiný, v uších mi ze zvuku pokladny pípá ještě teď. Měla jsem ranní. Moc jsem se těšila, až bude konec, protože jsem po práci jela k babičce.
Sice to jsou 3 měsíce, co jsme se neviděly, ale vzhledem k tomu, že jsem u ní bývala téměř denně a teď 3 měsíce ne, byl to úžasný pocit vykročit tou travnatou cestičkou k jejímu domu. Zazvonila jsem a kdosi se pomalinku blížil ke dveřím. Otevřela moje milá babička, usměvavá a šťastná stejně jako já, že se zase vidíme!♥ povídaly jsme si co je nového a tak...
Pak jsem zamířila k mamce navštívit svou mladší sestru. Máma jela na dovolenou a Eliška doma hlídá psa. Předělala bez mámina vědomí náš(teď už její) pokoj. Vypadá fantasticky!!
Vzala jsem si odtamtud svou DDR podložku a po příjezdu domů jsem na ní hned začala skákat.
CHCETE SNADNO SPÁLIT MNOHO KALORIÍ?? Pořiďte si DDR... Ano, po hodině jste vyřízení. Je to skvělý tréning hlavně na nohy! Vážně!
Hlavně mí přátelé vědí, že pití moc nedám... Nepiju skoro vůbec, mám na mysli tekutiny jako takové. Zítra jdu zase po skoro půl roce darovat krev, tak jsem se snažila celý týden pít, ale nešlo to. Dnes jsem se ovšem překonala a už mám v sobě přes litr šťávy! Snad ty 2 litry ještě stihnu do zítra dohnat.
Dole máte foto, které fotil můj táta. Byl tak pyšný, že jsem se sama rozhodla jít darovat bezplatně krev a dřeň, že mě vyfotil :D
Zítra jde semnou můj milý(Dan), třeba si taky udělá foto, nebo se mu udělá nevolno z té spousty mé krve a odejde počkat ven :DD uvidíme!
(EDIT: dnes (30. 7.)ráno jsem se probudila s šílenou migrénou, představa, že jsem o spoustu krve nedávno přišla a  další mi seberou, plus mám jít ještě do práce, mě vyděsila. Na krev jdu až za 14 dní :D )

Ehm ehm...za několik měsíců přibude do mého šatníku nový dream item. Denně chodím do práce, dělám přesčasy a konečně se to vyplatilo. Denně totiž projíždím i lolitaburzu, lace market a EGL comm sales, až jsem natrefila na svatý grál! Dreaming Macaron sukně v černé s waist ties a mašlí JENOM za 60dollarů! To je méně, než od Bodyline! Musela jsem ji mít! Dan mi ji schválil, tak jsem ji uzmula. Díky těm přesčasům a směnám navíc jsem si na ni vydělala penízky bokem ♥

Já a lolita...
Už jsem psala, že mi v šatníku přibude nový kousek a oblečení jako takové nosím skoro denně, když nesedím doma. Problém je v tom, že 90% outfitů nevyfotím. Mobil mi ne vše zachytí a v mé ložnici je málo světla i tak, takže stačí zataženo a fotka je tmavá, nepublikovatelná... Snad brzy našetřím na nový foťák, ale priorita je momentálně šetřit na dárek pro mou sestru a teaparty do Vídně XD pro mě a Dana.


Zde na sobě mám
spodnička, bloomers, - handmade
halenka - Amavel
sukně - WonderParty od AngelicPretty
ponožky s krajkou - narozeninový dárek
boty - AngelicPretty teaparty shoes
doubleclip - Hpi od Silvie a Domi
sluneční brýle - GATE
batůžek - dárek k narozeninám
přívěšek s medvídkem - CROPP

5 komentářů:

  1. Páni, ta dortíková sukně se mi hrozně moc líbí ^^ Moc ti to sluší ^^ mmm... Začínám uvažovat nad tím, že bych si zašla nakoupit nějakou látku a pokusila si ušít podobnou sukni, i když nejsem lolita, strašně moc se mi takové střihy sukní líbí!

    A ještě musím pochválit nádherné záhlaví. To jsi kreslila sama? Je to nádherné! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, já takhle krásně kreslit neumím ^__^ Záhlaví mi nakreslila kamarádka :)

      Vymazat
    2. Tak jí prosím vyřiď, že kreslí nádherně ^__^ ^.^

      Vymazat
    3. Vyřídím! ^__^ A děkuji za milý komentář ♥

      Vymazat
    4. Ohhh, děkuji za tu pochvalu (^/////^), Hoshi-chan! Dala jsem do té malby vše <3.

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥