středa 15. dubna 2015

Důvod přesunu...

Zdravím Vás ^w^
Nebudu to oddalovat a napíšu Vám to hned! 
Psaní článků, šití a lolita je má veliká vášeň, vášeň, se kterou se má nová rodina moc nesrovnává. Moc mě mrzí a přímo ubíjí, když slyším, jak jsem blbá, protože jsem si koupila paruku, jak utrácím peníze na tisícero šatů, které stejně nikdy neunosím a jak nikdy nezapadnu do tohohle světa. Docela se bojím, aby to teď nečetli. Snad ne... Teďko pracuji na několika nových JSK, chci si pořídit nové teaparties a to se neobejde bez boxopeningu. Nechci ale pak poslouchat, jak jsem si koupila další zbytečnou věc. Není zbytečná, tvrdě pracuju, abych na ty věci měla, šiju pro vás věci, abych si splnila své lolití sny, ale má rodina to nechápe. 
Upřímně, je mi líto toho, že jsem měla na fb 171fans, okolo 30 čtenářů na blogu a teď začínám zase od nuly... 
Budu moc ráda, když i přes tuto nepříjemnost budete nadále číst mé články, pozorovat mou tvorbu a říkat své postřehy a názory ^__^ Když jsem blog zakládala, ani ve snu mě nenapadlo, že budu mít tolik příznivců a za to Vám moc děkuji! Je to všechno díky vám, díky vám mám chuť tvořit nové věci! 
Brzy se můžete těšit na progress fotky(i když mobilem) z šití nových steampunkových jsk s ruční malbou zlatou barvou ^w^

a tady je malá ochutnávka, co jsem včera stehovala, když jsem nemohla šít ♥ Je to jen pro představu jak cca budou vypadat, ale o tom až jindy. 
Dobrou noc ♫♪


4 komentáře:

  1. Být jiná bohužel není vždycky lehké :( a český národ má bohužel jaksi už v genech odsuzovat nové a "divné" věci... Rozhodně se ale nenech ničím odradit! Tůj způsob nošení lolity je krásný a tvoje výrobky ještě hezčí! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec si to tak nesmíš brát! Mně zase přijde divné chodit na hřiště a tam se hodinu honit za míčem a snažit se ho dostat do branky, koše, něčeho podobného... Každý má jiné názory a to, že tebe baví něco jiného než ostatní, prostě není tvoje chyba :) A doufám, že nebudeš smutná, nepodpora od rodiny je vždy těžká. Ale myslím, že pokud si někdo zaslouží být lolitou, tak jsi to ty! A myslím, že přesun blogu ti vůbec neuškodí. Možná právě naopak. Pro mne jsi třeba momentálně asi jediný lolití blog, který sleduju pravidelně :D To, že sem neustále dáváš nějaké články, je totiž super. Takže ti budu držet palce, aby vše dobře dopadlo, a hlavně nezoufej, člověk vždycky všechno musí brát optimisticky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mockrát Vám děkuji! ♥ *__*

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s Anko, jen bych poupravila jednu věc, že jsi jiná není chyba... to "tvoje" zní, jako kdyby to chyba byla, což tak Anko určitě nemyslela, jen jsem chtěla zdůraznit, že je naopak skvělé, že si stojíš za tím, co Tě baví :) Jsi vážně moc talentovaná, roztomilá a je škoda, že to Tvoje rodina nedokáže docenit, ale na druhou stranu Tě to určitě vnitřně posílí, až se zpětně ohlédneš. Držím Ti palce, aby se všechno brzy zlepšilo :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥