úterý 8. července 2014

63) Yuki's diary - co se přihodilo a přihodí???

Hezký den razí čtenáři ^__^ Jak trávíte prázdniny? Mé jsou takové zvláštní. Chodím denně ven s přáteli a všimla jsem si, že o všedních dnech není co dělat, za to víkendy mám nabité vším možným. 
Již tuto sobotu se koná Lolita piknik. Poprvé takhle nějaký sraz organizuji. Narozeniny do toho nepočítám. Jsem z toho dosti nervózní. Stále se nedokážu naučit texty neb jsem líná >___< Ano, přiznám se. Opravdu jsem líná se o prázdninách učit. Navíc se mi to plete se starými věcmi a tak nějak mě to svádí o tom mluvit XD.
V pondělí jsem zámek navštívila s Vláďou a Lin, abych to ještě nějak obhlédla na sobotu. Zahrady vypadají úžasně! A interiér mě zmátl. Texty nesouhlasí s tím, co v místnosti skutečně je! O__O Musím si to uspořádat a srovnat v hlavě.
Úplně úžasnou novinkou je, že se zase přátelím s Lin. Tížilo mě to i srdce a je to obrovská úleva a pocit štěstí, že se spolu zase vídáme <3
Jinak Lin je moc krásná lolitka, ale nikam nepostuje. Však já ji k tomu jednou dokopu XD

Dále jsem se rozhodla, že 9. srpna pojedu na sraz do Olomouce. Mám touhu znovu spatřit to nádherné město *___* a láká mě další projížďka Pendolinem XDDD Snad to finančně zvládnu. (hold si odpustím jedny boty >__< a pojedu do Olomouce)

Tady je pár obrovské množství fotek, co jsme Vláďa a já vyfotili během těch pár dní ^__^










































Můj pes mi utíká :D


5 komentářů:

  1. Tak to tě v srpnu na sraze možná uvidím, jestli se mi podaří nastoupit do správného vlaku :D
    Teď si připadám trochu trapně, když to píšu, ale máš moc krásný úsměv.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemusíš si připadat trapně :D zvláštní, kamarádka to zase nazývá koňským úsměvem :D Děkuju :)

      Vymazat
  2. Je dobře, že jste se usmířily. :) Moc vám to oběma sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mrzí mě, že se na tvůj sraz nedostanu, ráda bych se zúčastnila prohlídky a prohlédla si děčínský zámek. Určitě to bude úžasný sraz!
    Na druhou stranu se těším, že tě opět uvidím tady v Olomouci :). A fotky jsou moc pěkné, přímo z nich září dobrá nálada :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥