čtvrtek 23. května 2013

18) Lolita diary - New outfits, socks and wristcuffs

Nestyďte se a vložte komentář, budu moc ráda! :)

Už nějaký ten čas chodím v lolitě mezi naši děčínskou veřejnost. Přemohla jsem svůj strach z ošklivých řečí kolemjdoucích. Kupodivu mi dnes moje učitelka na flétnu řekla, že se jí to líbí a bude mě v tom podporovat. Aspoň prý nejsem minestream(kalhoty, tričko, mikina...prostě že nejdu s davem). Pak nějaká paní na autobusové zastávce říkala své malé dcerušce - "Koukni na slečnu jak je hezky oblečená, té to sluší viď?" Opravdu mě tyto reakce mile překvapily. Musím ale říct, že jezdit v loli MHD vůbec není snadné. Sukně zabírá moc místa, zkrátka je na vás sedačka moc úzká. Nejlepší reakci měla cikánka, zhruba čtrnáctiletá, která šla naproti mně. Pršelo, byla jsem ve své casual gothic lolitě, a tak jsem si otevřela svůj krajkový deštník. Jakmile si mě slečna romka všimla, zajímavě se zatvářila. Jakoby vyděšeně, no rozhodně to nebyl veselý výraz. Mě ale pobavil.
Dnes jsme ve škole měli hodinu volna. Šla jsem tedy na poštu zaplatit sweet loli botky od Cherri (těšte se na shopping update!) a pak do naší ponoškárny nakoupit pár důležitých věcí - bílé silonky, černé kotníčkové ponožky. Ve švadlence jsem nakoupila sice syntetickou, ale hezkou krajku. Doma jsem se pustila do našívání krajky na ponožky. Konečně mi to napodruhé vyšlo! Ze zbytku krajky jsem udělala jednoduché wristcuffs - mé první a v celku se povedly.







3 komentáře:

  1. Ihned poté, co jsem viděla tu první fotku, mi v mysli vytanula jediná věc!~

    Máš aristokratí geny. Vážně, na aristo-loli by ses hodila naprosto perfektně. Také se mi líbí tvůj účes; samozřejmě nejsem ovlivněna tím, že mám tenhle styl úpravy vlasů ráda a lehce mi připomíná ten můj... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D děkuju. Moc mě to potěšilo. Aristo a gothic se mi líbí z loli stylů nejvíc

      Vymazat
  2. Oh, ty ponožky jsou ale roztomilé! Moc se Ti povedly (^_-)
    Oba outfity jsou krásné!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥