pondělí 24. září 2018

DessertBerry OP - AngelicPretty

A máme tu další úlovkový post!
Sledovat lacemarket se vyplatí. Sice jsou mé milované FreshlyPicket Strawberry JSK stále nesnesitelně drahé, ale našla jsem si přijatelnou náhradu. Když se podíváte, vypadají podobně. Né úplně stejně, ale celkem podobně.

Freshly Picked Strawberries
Jenom teda AP! Tahle produktová fotka se teda moc
nepovedla... Ve skutečnosti ty šaty nemají takový
spláclý objem...



Vtip je v tom, že DessertBerry OP jsem sehnala úplně nové i s cedulkou za 140usd z původní ceny 322eur. Jsou v perfektním stavu a jsou sweet. Co s tím ale budu dělat? Samozřejmě jsem po červených toužila, protože černých šatů mám mnoho a růžová... to prostě není pro mě. Už od začátku jsem měla představu, jak tyto OP nakombinuju tak, aby to nebylo sweet a cítila jsem se v tom dobře.

Jelikož mi slečna poslala šaty přes RoyalMail, tak v čr mi je doručovala společnost GLS. Já s tím nepočítala a slečně jsem nedala své telefonní číslo. Ale jakmile jsem zjistila, že mi šaty přijdou přes GLS a ne českou poštou, hned jsem napsala přes stránky společnosti email, kde jsem uvedla číslo zásilky a svou adresu s prosbou, zda to neuloží na některé z jejich poboček, protože budu pravděpodobně v době doručení v práci. Druhý den mi přišel mail, kde bylo uvedeno telefonní číslo na kurýra a zpráva, že mi budou zásilku dnes doručovat. No a protože jsem byla doma, zavolala jsem kurýrovi, že doma jsem a sms mu poslala své číslo, aby mě mohl kontaktovat, až bude u mého domu. Vše vyšlo na jedničku a šatečky dorazily domů.



A začneme s takovou recenzičkou!
Tyto šaty jsou hodně hodně nové. Vyšly v roce 2018! Jsou to tedy nejmladší AP šaty, které vlastním. Porovnám li je s kvalitou starších kousků, byla jsem krapet zklamaná... Sice na mě vykoukla podšívka, ale bez spodničky... Všitý pruh tylu na podporu vaší spodničky jsem u brandových značek měla za samozřejmost... Já doufám, že je to jen výjimka v této kolekci a v těch dalších zase spodnička je! Protože to je skvělá věc...vždycky jsem si to chválila a s oblibou takové šaty a sukně nosím.
Kapsy tam jsou a rovnou dvě! Takže bych možná odpustila absenci té podpůrné spodničky XD



Moc se mi líbí detail na madeiře - jahůdky.

Mašle v pase je samozřejmě odnímatelná...

A protože jsou šaty z pobočky v Paříži, pokyny k čištění nám milostivě napsali anglicky ♥



Popravdě, tyhle šaty jsou jedny z těch, které v reálu vypadají mnohem mnohem lépe než na produktové fotce. Když je AP vydalo, nijak mě to nenadchlo... Ale když jsem šaty pak viděla na postavě, zalíbily se mi a v hlavě se mi urodilo několik nápadů na pěkný coord...

Mým budoucím úlovkem k těmto a dalším šatům v mém šatníku by měly být tyto silonky/ punčocháče. Sbírka šatů s jahodovým motivem se mi kupí, takže je využiju čaasto! Snad mi neutečou....pokukuju po nich opravdu dlouho a čekám a čekám na slevu... DRŽTE MI PALCE!



A jdeme coordit!
Trochu AP styl...
Bolerko, šaty i boty - AP
kabelka - MILK
baret. ponožky - Aliexpress
a zbytek je posbírám všude možně od handmade výrobků po menší české značky

účes jsem zkusila narychlo takový...zvláštní. V budoucnu mám v plánu to vypilovat.
A líčení je lehounké s růžovými stíny a řasenkou. Na rtech pak příjemný odstín růžové rtěnky ♥





To je pro dnešek vše! Také máte nějaký vytoužený úlovek za poslední dobu? Pochlubte se ♥
Hezký den a napočtenou příště!
Yuki ♪♫

2 komentáře:

  1. Ještě ti chybí košík plný jahod :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha XD to by nevydrželo... Bych zobala, zobala, až bych je vyzobala...

      Vymazat

Děkuji za komentář! ♥ / Thank you for your comment!♥